Când avocatul australian David Richards a început să îşi decoreze casa cu sute de luminiţe în preajma Crăciunului, habar nu avea că aceasta avea să se transforme într-o pasiune mistuitoare. Acum, la câţiva ani distanţă, David este autointitulatul „Rege Nebun al Luminiţelor de Crăciun”.

most-Christmas-lights

Pentru că, anul trecut, avocatul a impresionat pe toată lumea cu decoraţiunile cu care şi-a împodobit casa, acum a primit oferta de a transforma  Petrie Plaza  aflată în Districtului Financiar al oraşului Canberra într-un tărâm de poveste. Pentru a se achita de sarcina primită, Richards a folosit 120 de kilometri de ghirlande luminoase şi peste un milion de beculeţe. Cum era de aşteptat, „nebunia” avocatului şi-a câştigat un binemeritat loc în Cartea Recordurilor.

most-Christmas-lights2-550x366

most-Christmas-lights3-550x366

most-Christmas-lights4-550x366

În spatele acestei feerii se află şi gest nobil. Cu ajutorul luminiţelor şi al tărâmului lui Moş Crăciun, avocatul doreşte să strângă fonduri pentru fundaţia caritabilă SIDS and Kids. „Familia mea a trecut printr-o tragedie în anul 2002, când l-am pierdut pe fiul meu, Thomas, în vârstă de o lună. Cei de la SIDS and Kids ne-au ajutat foarte mult, iar acum a venit rândul nostru să îi ajutăm. Anul trecut, familia mea a reuşit să strângă 138.000 de dolari, rugându-i pe oamenii care ne-au vizitat intalaţiile luminoase să facă o donaţie”, a povestit Richards, care a început proiectul în luna octombrie.

most-Christmas-lights5-550x366

most-Christmas-lights6

 

 

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar Calatorii