Dacă numele dumneavoastră este  Elizabeth Gallagher, atunci s-ar putea să vă alegeţi cu o excursie de vis în jurul lumii. Oferta, bizară, dar generoasă în acelaşi timp vine din partea canadianului Jordan Axani, care s-a despărţit de iubită imediat ce a finalizat planurile pentru călătorie.

free-trip-550x309

Acum, Jordan, în vârstă de 27 de ani, caută o femeie care să poarte acelaşi nume cu fosta, să fie canadiană şi, mai presus de orice, să fie dispusă la o vacanţă de trei săptămâni care include opriri la New York, Milano, Paris, Bangkok şi New Delhi. „Am făcut planurile pentru acestă călătorie de Crăciun în luna martie. Acum relaţia cu iubita mea a ajuns la final, eu vrea să plec în vacanţă, iar ea, evident, nu. Pentru că urăsc ideea ca un bilet în jurul lumii să se piardă, caut o femeie din Canada, care să se numească Elizabeth Gallagher şi să vrea să îl folosească”,  a explicat Jordan. Ce pretenţii are Jordan de la viitoarea lui tovarăşă de drum?

free-trip2-550x412

„Să fie întreagă la minte, deşteaptă, de preferat interesantă, o persoană care şi-a dorit dintotdeauna să călătorească şi care este gata pentru o experienţă de viaţă spontană”, a dezvăluit Axani, adăugând că nu are „intenţii romantice”. De asemenea, bărbatul a precizat şi că în oferta lui intră doar biletele de avion , care au fost deja plătite, tovarăşa de călătorie trebuind să îşi achite cazarea, masa ori intrările la obiecte turistice.
Jordan was quick

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar Calatorii