Disco Ayala, din Trinidad, Cuba, este genul de club pe care n-ai voie sa-l ratezi daca esti amator de senzatii tari. Se afla la marginea orasului, intr-o pestera naturala, in care a locuit un criminal in serie.

Disco-Ayala

La Disco Ayala ajungi pe un drum prafos si ingust. Cand aproape ca ti-ai pierdut speranta ca ai sa gasesti ceea ce cauti, dai de intrarea in pestera. Deasupra ei, un banner pe care scrie cu litere de-o schioapa numele localului.

Disco-Ayala-Cave-Trinidad-Cuba-3

Ca sa ajungi pe ringul de dans, trebuie sa cobori pe niste trepte intunecoase, care nu-s tocmai „imbietoare” pentru cei slabi de inger. Daca veti depasi acest impediment, insa, nu veti fi dezamagiti. Cel putin, asa sustin patronii, care au avut grija sa instaleze o instalatie de lumini smechere, pentru a pune in valoare fiecare stalactita ori stalagmita.

Disco-Ayala7

Ayala are 5 ringuri de dans si 3 baruri.Localul, in care incap chiar si 4.000 de petrecareti, functioneaza 7 zile din 7, intre 11 seara si 3 dimineata. Programul artistic include si dresura de serpi, acrobatii, precum si numere ale unor curajosi mancatori de sticla.

Disco-Ayala-Cave-Trinidad-Cuba-9

Foto: Alain Sojourner

 

 

Categories: Bizar Calatorii