1. Aquaria Grande Residential Tower, Mumbai, India

Turnul Aquaria Grande este in prezent in constructie. Cand, insa, proiectul va fi terminat, va fi de-a dreptul incredibil sa locuiesti aici. Asta, si pentru ca balcoanele vor fi transformate in piscine.

aquaria
2. Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao, China

Aceasta piscina se afla la etajul al 24-lea al hotelului. Are 30 de metri lungime, 6 metri latime si 1,5 metri adancime. Partea cea mai simpatica este ca jumatate din piscina este suspendata in exteriorul hotelului

china
3. Hemeroscopium House, Madrid, Spania

Aceasta piscina care sfideaza gravitatia poate fi admirata si, de ce nu incercata, la Madrid. Cine crede ca experienta de a inota la inaltime e mult prea coplesitoare poate incerca piscina normala, aflata sub cea „trasnita”.

spania

4. The Library, Koh Samui, Thailanda
Aceasta piscina cu „apa rosie” va poate trimite cu gandul la locul unei crime. Ei bine, nu s-a intamplat nimic rau, pana acum, la The Library. Apa doar pare rosie (ori sangerie), iar asta se datoreaza bucatelelor de mozaic rosii, portocalii si galbene cu care este acoperit fundul piscinei. Efectul este amplificat si de saltele rosii aflate la marginea piscinei.
piscina rosie
5. The Cambrian, Elvetia
Cei care se gandesc ca ar vrea sa inoate aici ar trebui sa aiba in vedere un lucru esential: trebuie sa isi infranga doua mari temeri, pe cea de hipotermie si pe cea de inaltime. Aflata in Alpii Elvetieni, piscina este construita chiar la marginea muntelui. Apa este incalzita, asa ca piscina poate fi folosita indiferent de anotimp.
elvetia
Categories: Bizar Calatorii