Un calugar din China se roaga de 1.000 de ori pe zi! Si-a lasat urma trupului imprimata in podea!

Hua Chi, un calugar din China, a reusit un lucru cu adevarat remarcabil. Omul si-a lasat amprenta asupra lumii in care traim. La propriu. De mai bine de 20 de ani, calugarul inghenuncheaza sa se roage exact in acelasi loc . Chinezul a savarsit ritualul de atat de multe ori incat urma trupului sau a ramas imprimata in podeaua din lemn de cires a manastirii.

calugarulIn fiecare dimineata, inainte de rasaritul soarelui, Hua Chi, in varsta de 70 de ani, vine la templu, isi pune talpile exact pe umele lasate in podea, apoi se intinde cu fata in jos pentru rugaciune, repetand acest gest chiar si de 1.000 de ori. In cei 20 de ani de cand face acest ritual, lemnul de sub talpile chinezului s-a inmuiat considerabil si astfel si-au facut loc amprentele, care acum au aproape 3 centimetri adancime.

calugarul 2

Cand era mai tanar, calugarul se prosterna chiar si de 2-3.000 de ori. „Am imbatranit, insa, iar acum nu mai pot face asta decat de 1.000 de ori pe zi”, a marturisit Hua Chi. Uneori, spre marea lui suparare, calugarului nu reuseste sa faca decat 500 de prosternari.

calugarul 3