Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune teste pentru a scoate la iveal apersonalitatea si latura ascunsa, negativa a fiecarui om. Teoria lui Szondi era ca oamenii sunt atrasi intrinsec de cei asemanatori lor.

Testul Szondi
Testul Szondi

Acum ca ai ales, vezi in lista de mai jos unde te incadrezi.

1. Sadistul
Ești o persoană calmă, care sare mereu în ajutorul celorlalți. E posibil ca acest lucru să fie rezultatul unor fapte mai puțin plăcute din copilăria ta. Mai exact, să îți fi reprimat un comportament dominant și autoritar din primii ani ai vieții.

2. Epilepticul
Ești o fire prietenoasă și îți place să ai controlul asupra multor aspecte din viața ta. Ceea ce e posibil să fi reprimat sunt impulsivitatea, furia și agresivitatea.
3. Catatonicul
Nu îți plac schimbările de niciun fel, pentru că ești fericit cu ceea ce ai și cu ceea ce ai reușit până acum. Conform testului, ai reprimat negativismul și hiperactivitatea minții tale.

4. Schizofrenicul
Ești genul de persoană dependentă de familie și prieteni. Nu ți-ai putea imagina viața în singurătate, iar asta demonstrează că ți-ai reprimat emoțiile negative, gândurile negre și indiferența față de cei din jurul tău.Categories: Bizar