De regulă, cine se urcă într-un taxi vrea să ajungă cât mai repede cu putinţă într-un anumit loc. Ei bine, v-aţi gândit că există şi clienţi care doresc, pur şi simplu, să se bucure de o plimbare cu maşina? Special pentru ei a fost creat un serviciu numit Turtle Taxi, care le pune la dispoziţie taxiuri ce merg „cu viteza unei broaşte ţestoase”.

turtle-taxi-550x367

Găselniţa aparţine grupului japonez Sanwa Kotsu, care i-a instruit pe zece din cei 500 de şoferi angajaţi să meargă cât de încet pot, să nu accelereze decât dacă e musai şi să evite luarea curbelor din scurt.

Atunci când un client urcă în Turtle Taxi, trebuie să apese butonul pe care scrie „Yukkuri” (care înseamnă „încet”). Acesta va declanşa un semnal muzical, care îl informează pe şofer că tocmai a primt o cursa „broască testoasă”.

turtle-taxi3-550x367

Privit de mulţi drept o năstruşnicie, serviciul este foarte popular printre pensionari, femei însărcinate, mame cu copii mici şi turişti.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Auto / Moto Bizar