Donald Trump, proaspat ales presedintele Statelor Unite, are o sosie in lumea animalelor care ii seamana perfect, atat ca infatisare cat si ca personalitate.

Republican presidential candidate Donald Trump speaks to supporters as he takes the stage for a campaign event in Dallas, Monday, Sept. 14, 2015. (AP Photo/LM Otero)

O pasare cu un penaj auriu fascineaza lumea prin asemanarea cu Donald Trump, presedintele ales al Americii. Asemanarile dintre cei doi nu se limiteaza la infatisare, pasarea avand o atitudine tantosa si dornica de epatare.[gads2]

Fazanul cu ciuf auriu de la Hangzhou Safari Park a devenit celebru datorita infatisarii sale care aduce surprinzator de mult cu republicanul Trump. Numele sau este „Little Red” (Micutul Roscat), iar ingrijitorul sau sustine ca este ”mai colorat decat ceilalti fazani pentru ca este foarte sanatos”.

REFILE - CORRECTING SLUGA golden pheasant is seen at Hangzhou Safari Park in Hangzhou, Zhejiang Province, China, November 13, 2016. According to local media, the pheasant gains popularity as its golden feathers resemble the hairstyle of U.S. President-elect Donald Trump. Picture taken November 13, 2016. REUTERS/Stringer ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY. CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA. TPX IMAGES OF THE DAY

Ingrijitorul a mai spus ca inaintea victoriei lui Trump fazanul nu era in centrul atentiei, insa recent lucrurile s-au schimbat. ”Nu am observat asemanarea in trecut pentru ca nu am dat atentie in mod special frizurii fazanului”, a spus cel numit Gao, conform The Daily Mail.

”Dar dupa ce Trump a fost ales presedinte al Americii am inceput sa vad mai multe poze cu el si cred ca seamana putin cu el”, a completat ingrijitorul care a adaugat ca spera ca la Hangzhou Safari Park sa vina acum mai multi turisti.

Asemanarea dintre pasarea cu ciuf galben, in varsta de cinci ani, si Trump a fost observata de un jurnalist local care i-a facut o fotografie ce a devenit virala pe retelele de socializare din China, mentioneaza si The Washington Post.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar Comic