Un barbat din Germania a avut parte de surpriza vietii lui, atunci cand si-a regasit verigheta pe care a pierdut-o cu trei ani in urma. Aceasta se afla intr-un morcov din gradina lui.

morcov_verigheta_gasit_unu

La cei 82 de ani, o varsta venerabila la care poti spune ca le-ai vazut pe toate, un barbat din Germania a avut parte de surpriza vietii sale.

In anul 2013, un barbat din oraşului german Bad Müenstereifel si-a pierdut verigheta in timp ce lucra in gradina. Dupa ce a cautat-o timp de cateva saptamani, barbatul a renuntat si s-a impacat cu gandul ca nu o va mai gasi niciodata.

morcov_verigheta_gasit_doi

Dupa trei ani de la incident, in timp ce isi aseza recolta de morcovi intr-o lada, barbatul in varsta de 82 de ani a descoperit verigheta lui intr-un morcov. Morcovul a crescut prin verigheta, iar pretiosul obiect arata exact ca in momentul in care a pierdut-o. Verogheta a stat ingropata in pamant timp de trei ani, iar norocul a facut ca legume sa se dezvolte prin interiorul inelului.

Batranul a declarat ca sotia lui a crezut intotdeauna ca acesta isi va regasi verigheta la un moment dat.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar