Rusoaica Daria Radionova, o studentă în varstă de 21 de ani, a dus la un nivel de-a dreptul nebunesc pasiunea ei pentru strălucire . Fără să stea prea mult pe gânduri, Daria şi-a decorat frumosul ei Mercedes CLS 350 cu un milion de cristale Swarovski.

Daria-Radionova-550x550

„Distracţia” a costat-o pe studenta stabilită în capitala Marii Britanii nu mai puţin de 20.000 de lire sterline, adică, un pic peste 30.000 de dolari.
Daria-Radionova2-550x550
Pentru a-şi vedea visul cu ochii, Daria a recrutat o echipă din Rusia, care, vreme de două luni, 12 ore pe zi, nu s-a ocupat de nimic altceva. Dacă vă gândiţi că procesul de curăţare a maşinii este complicat, ei bine vă înşelaţi. Pentru a spăla Mercedesul bătut în cristale Swarovski, nu este nevoie decât de apă, săpun şi un burete normal. În caz că vreuna dintre pietricele pică, studenta are pregătită în maşină o punguţă cu pietricele de schimb.
masina
„Abia am terminat de aranjat maşina şi deja are parte de foarte multă atenţie. Când ies cu ea la plimbare, oamenii se opresc, fac poze. Uneori imi e teamă să nu intre în mine vreun şofer care a rămas cu gura căscată”, a povestit Daria, foarte încântată de isprava ei.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu