Secretul femeii a carei varsta iti este imposibil sa o ghicesti

Radiaza de frumusete, iar zambetul sau arata o stare de bine care vine din interior. Dar ce varsta credeti ca are blondina din imagine? Priviti-o cu atentie si incercati sa ghiciti. Va ajutam noi cu un indiciu – are doi copii in varsta de 25 de ani, respectiv 23 de ani.

femeie tanaraDe fiecare data cand roaga pe cineva sa-i ghiceasca varsta, pana si cei mai rautaciosi ii dau undeva la 40 de ani. Cei mai multi spun ca are in jur de 30 de ani. Fals! In realitate, Kim Carillo a numarat 54 de primaveri. Si asta fara operatii estetice, botox sau alte retusuri!

Secretul sau? Atunci cand primele semne ale imbatranirii au inceput sa apara, blondina a mers nu la estetician, asa cum fac multe doamne, ci la nutritiniost. A descoperit ca suferea de intoleranta la lactate si ca nivelul acidului din stomac era scazut, ceea ce inseamna ca nu putea sa digere mancarea cum trebuie si ca nu distrugea bacteriile rele care „locuiesc” in stomac. Nutritionistul i-a recomandat sa ia un supliment cu acid clorhidric si pepsina, ceea ce a ajutat-o cu problemele digestive, iar la scurt timp a inceput sa isi revina. In plus, femeia si-a modificat usor dieta, consumand peste, pui organic si legume organice.

520c8c0d67cfbLegat de rutina de frumusete, Kim recunoaste ca nu se mai expune la soare de la varsta de 40 de ani si in loc de masti si tratamente pentru fata, foloseste o crema hidratanta de la supermarket.

Si-a lasat si parul lung – chiar daca multe femei la varsta de 54 de ani aleg sa se tunda – si l-a vopsit intr-o nuanta de caramel pentru a avea trasaturi mai dulci si uite asa arata cu 20 de ani mai tanara. La toate aceste secrete se mai adauga miscarea, mersul pe jos, sexul si atitudinea.

Sursa foto: DailyMail.