Desi pare incredibil in secolul XXI, in Rusia exista o scoala unde femeile sunt educate ca sa devina sotii ideale. Aici elevele invata cum sa fie neveste si gospodine desavarsite, dar si bunele maniere.

scoala_femei

Alesya Terekhova, profesoara scolii din Rusia considera ca barbatii sunt protectorii, in timp ce femeile sunt ingrijitoarele. Potrivit unei brosuri publicate de catre aceasta, scopul scoalii este Acela de a promova cele mai incredibile, de succes si perfecte femei pe care sa le doreasca barbatii vrednici.

Institutia creata de Alesya Terekhova, denumita Scoala pentru sotii ,,Women Inside”,  se afla in Moscova, Federatia Rusa. Profesoara sustine ca femeile care vin la scoala ei au trei scopuri:  sa descopere armonia, sa gaseasca un sot sau sa invete cum sa faca mai  multi bani. Terekhova mai spune ca in cadrul scolii, cursurile sunt personalizate pentru fiecare participanta in functie de nevoile sale. Elevele beneficiaza de cursuri complete, printer care se numara bunele maniere de la masa sau invatarea unor tactici pentru a sustine o conversatie interesanta.

Instructoare din Rusia declara  ca scoala a fost fondata pentru a crea fata ideala din toate punctele de vedere care sa aiba maniere, sa stie cum sa vorbeasca si sa intretina o conversatie.

Pe de alta parte, unii experti, considera ca rolul femeii de ingrijitoare si cel al barbatului, de protector, nu este tocmai conditia pentru o relatie armonioasa. Potrivit unor studii, s-a descoperit ca o problema frecventa la casatoriile din Rusia este consumul de alcool. Un studiu din 2014 indica faptul ca 24% dintre barbatii rusi au murit in jurul varstei de 54 de ani din cauza  alcoolului.

Categories: Bizar