Odata cu progresul galopant al tehnologiei, oamenii incearca experiente noi in dormitor. Ochelarii speciali pentru experiente in realitatea virtuala VR au patruns si in viata intima a a tot mai multor cupluri.

femei_incearca_vr_sex

Realitatea virtula ar putea invada in viitor toate zonele vietii omului, chiar si dormitorul. Un nou studiu sugereaza ca oamenii sunt din ce in ce mai receptivi la realitatea virtuala atunci cand vine vorba de fanteziile sexuale.[gads2]

Cercetarea a descoperit ca 16% dintre femeile britanice ar fi de acord cu utilizarea realitatii virtuale in timpul partidelor de sex, 40% dintre acestea afirmând ca tehnologia ar face partidele sexuale mult mai amuzante si placute.

Studiul realizat cu ajutorul unei aplicatii pentru fertilitate sugereaza ca iubesc sexul mai mult decât retelele sociale, 95% dintre participanti sustinand ca ar renunta la retelele sociale pentru sex.  Grupul a intervievat 2.618 de femei cu vârsta intre 17 si 50 de ani despre preferintele lor sexuale si receptivitatea pe care o au pentru tehnologiile utilizate in dormitor.

Aproape 15% au afirmat ca utilizeaza aplicatii pentru obtinerea satisfactiei sexuale, in timp ce 20% spun ca si-ar dori sa utilizeze retelele sociale pentru stimularea sexuala.

Adeptii unor astfel de fantezii sexuale sunt din ce in ce mai numerosi si nu va mai trece mult pana cand, ochelarii pentru realitatea virtuala VR vor fi prezenti in orice dormitor.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar Stiinta