Potrivit unui grup care a facut public un videoclip pe internet, o piramida misterioasa si-a facut aparitia in Antarctica. Grupul facut public un videoclip pe internet in care pretinde ca Secretarul de Stat al Statele Unite, John Kerry, a ajuns in aceasta zona saptamana trecuta pentru a vizita o baza extraterestra  care se afla in aceasta piramida.

piramida_aparitie_antarctica_unu

Reactiile pe care acest videoclip le-a provocat in lumea oamenilor de stiinta, au fost diferite, unii dintre cei care l-au vizualizat au sustinut aceasta teorie, insa cei mai multi sunt extrem de sceptici cu privire la veridicitatea informatiei. Mai mult, cativa dintre cei care au vizualizat acest videoclip au glumit pe seama sa, spunand ca John Kerry se afla acolo din alte motive, precum cel de a face ingeri in zapada.

piramida_aparitie_antarctica_doi

Inca nu s-a descoperit ce este, cu adevarat, acea structura, dar este similara cu un varf de stanca izolat care este proeminenta si care se afla deasupra unei suprafete inghetate sau inzapezite. „Aceste piramide sunt, de fapt, niste munti creati in urma deplasarii ghetarilor si a eroziunii acestora, nu de catre extraterestrii.”[gads2]

Piramidele, in general, sunt un subiect de interes pentru conspirationisti. In luna octombrie, un videoclip din mediul online a sustinut ca in zona Triunghiului Bermudelor se afla o piramida, care a fost vazuta ca motivul pentru care s-au prabusit atatea avioane si s-au scufundat nenumarate vase.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar