La asta parca nu te-ai fi asteptat! Adidasi din aur si alte sase obiecte facute din materialul pretios

Cu totii am vazut inele, cercei, lantisoare si astfel de bijuterii din aur, dar parca la cele ce urmeaza nu ne-am fi asteptat. Cine ar fi crezut ca exista adidasi, casti audio, tastaturi si alte obiecte destul de banale pentru a fi facute din acest metal pretios?

adidasiObiectele astea impresioneaza prin opulenta si totodata prin… inutilitatea lor. Plus de asta, asa cum era de asteptat, costa si o gramada de bani. Adidasii Nike de mai sus costa 5.000 de dolari. Se pare ca perechea de incaltaminte de afla doar in colectia unui mare iubitori ai brand-ului.

rucsac

 

Rucsacul acesta costa in jur de 1.600 de dolari. Inutil si o tinta ideala pentru hoti.sicriu

Sicriul pentru cei care vor sa aiba o „viata” de lux si pe lumea cealalta. Costa nu mai putin de 300.000 de dolari si… are si telefon, in caz de urgenta probabil.

pastile

 

Pastile din aur. Nu stim care este efectul lor, dar cu siguranta… cresc stima de sine. In rest, pare greu de identificat pentru ce ar fi bune. Valoreaza in jur de 500 de dolari.

telefon

 

Telefonul de aur costa in jur de 170.000 de dolari.

Casa-Gi-Diamond-Earphones

 

Castile audio din imagine costa „doar” 5.000 de dolari.

l_si_kira_01

 

Tastaturile din aur ar costa pana in 500 de dolari. Si acum, intrebarea care se pune este urmatoarea: Daca ati avea atatia bani, ce v-ati cumpara din lista pe care v-am prezentat-o?