Stiai ca forma nasului iti poate dezvalui personalitatea? Acesta este un adevar si te asigur ca dupa ce vei citi acest articol iti va fi mult mai usor sa-ti dai seama ce fel de persoana este cea cu care intri in contact. Este o persoana agresiva sau calma, este o persoana rationala sau irationala….? Citeste mai jos si vei afla cu ce persoane ai de-a face in functie de forma nasului!

Forma nasului dezvaluie personalitatea1.Nas carn

Acest tip de nas dezvaluie ca stai de vorba cu o persoana inspirata si cu bune abilitati organizatorice. Te asigur ca vei avea nevoie de acea persoana pe timp de criza. Persoanele care au aceasta forma a nasului nu intra niciodata in panica, sunt rationale si stiu foarte bine sa-si controleze emotiile.

2.Nas curbat

Persoanele care au acest nas sunt considerate a fi mari lideri. Nasul lor dezvaluie un caracter puternic, dar nu temperamental. Ele sunt moderate, nu impulsive in luarea deciziilor si au o mare capacitate de a interactiona cu ceilalti, avand reale abilitati de motivare.

3.Nas trupesc

Acest nas care este destul de ingust la baza dezvaluie o persoana care gandeste foarte repede si actioneaza pe masura. Sunt persoane inteligente care reactioneaza rapid. Pentru ca reactioneaza rapid, de cele mai multe ori sunt considerate a fi agresive. Acest tip de oameni sunt partenerii ideali si extrem de grijulii.

4.Nas alungit

Persoana cu acest tip de nas este foarte primitoare si pozitiva. In mod normal, oamenii grijulii se asteapta sa primeasca multa dragoste din partea prietenilor sau familiei. Le place sa experimenteze si sa exploreze lucruri noi si pot fi parteneri de incredere.

5.Nas drept

Persoana cu nasul usor curbat in jos, de obicei, alege propriul mod de viata si nu ii place sa urmeze alte persoane. Aceste persoane nu solicita o aprobare de la alte persoane si sunt considerate a fi rebele. Nu asculta niciodata parerile altora, mentinandu-si propriile convingeri.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte

Categories: Bizar