Femeile sunt mai tentate sa ii inșele pe barbatii care nu se implica atunci cand vine vorba despre sarcinile gospodarești, potrivit unui studiu efectuat in Franta. Cercetarea, la care au participat 10.000 de femei abonate la un site de top dedicat persoanelor casatorite si care au inselat, sugereaza ca cel mai bun mod in care poate fi cucerita o femeie este prin a spala vasele si da cu aspiratorul.

femei_insala_curatenie_casa

Aproximativ 73% din femeile care au fost chestionate pe tema infidelitatii pretind ca au recurs la acest pas din cauza faptului ca partenerii lor de viata nu participau la activitatile din gospodarie, precum curatarea toaletei sau golirea mașinii de spalat. Raspunsul care a aparut cel mai des a fost: ”Nu s-a ocupat indeajuns de mult de treburile casnice zilnice”.

Un procent de 86% dintre respondente au declarat ca au fost profund afectate de tendinta barbatilor lor de a evita sarcinile gospodarești, iar 84% au spus ca au avut parte de certuri din aceasta cauza.

In Marea Britanie, barbatii se ocupa de 31% dintre treburile din gospodarie, potrivit unor cifre recente. Barbatii britanici petrec circa sase ore gatind, facand curatenie, spaland vase și calcand, in comparatie cu femeile care aloca 14 ore acestor activitati. S-a observat, insa, ca barbatii britanici de culoare sunt mai harnici, realizand circa 40% dintre responsabilitatile casnice.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar