O veste socanta despre fondatorul celei mai populare retele de socializare din lume, Mark Zuckerberg, a fost publicata de catre insasi compania pe care acesta a infiintat-o, Facebook.

facebook_moartea_mark-zuckerberg

Din cauza unei erori a  retelei sociale Facebook, aceasta a publicat anuntul decesului fondatorului sau, Mark Zuckerberg dar si postari similare pe paginile multor utilizatori.

Profilele utilizatorilor au afisat bannere comemorative in partea superioara a paginii, invitand alti utilizatori sa isi aminteasca si sa onoreze vietile celor presupus morti.

„A fost o eroare groaznica, pe care acum am corectat-o”, a declarat un purtator de cuvant al Facebook. Acesta nu a precizat cauza defectiunii si nici cati anume din cei 1,8 miliarde de utilizatori ai retelei sociale au fost afectati.

Facebook permite utilizatorilor sa isi transforme profilele in pagini memoriale, unde dupa moartea lor alti utilizatori pot aduce omagii.

Scepticii cred ca de fapt a fost vorba despre o metoda de publicitate pusa la cale de catre conducerea companiei Facebook.

Indiferent de intentia celor de la Facebook, vestea mortii fondatorului companiei, Mark Zuckerberg, a creat panica printe utilizatorii retelei de socializare.

Facebook are in prezent peste 1 miliard de utilizatori activi lunar, in intreaga lume. Datele publicate de catre companie indica, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni intre prieteni, 219 miliarde de poze incarcate şi 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori.

Categories: Bizar