E barbat, dar prezinta moda pentru femei

Faceti cunostinta cu Stanyslas Fedyanin, un moscovit in varsta de 17 ani, care a devenit celebru in lumea intreaga ca model feminin. Stas, asa cum ii place sa fie alintat, sustine ca este heterosexual si are chiar si o iubita pe nume Angela.

Stas-Fedyanin7-550x595

Rusul povesteste ca a decis sa prezinte moda pentru femei si nu pentru barbati, asa cum era poate de asteptat, intrucat are o silueta androgina, pe care stau mai bine hainele de dama.

Desigur, Stas are o multime de fani, dar si o multime de contestatari, acestia din urma fiind de parere ca un barbat care masoara 1,80 metri inaltime, cantareste doar 45 de kilograme si defileaza in rochite vaporoase este de-a dreptul patetic.

stasss

Admiratorii rusului nu se lasa nici ei mai prejos, comparandu-l pe Stas Fedyanin cu sarbul  Andrej Pejic, un alt model androgin care prezinta haine si accesorii pentru femei si colaboreaza frecvent cu cele mai mare case de moda din lume. (De fapt, Andrej este atat de apreciat, incat a ajuns imaginea unor sutiene cu push-up, dar si sa etaleze rochii de mireasa in prezentari de moda). Cei care ii tin partea lui Fedyanin, reprezentat de agentia Dopamin Models, din Germania, sunt convinsi ca, in cel mai scurt timp, rusul va reusi sa il intreaca in faima pe sarb si va fi “incoronat” drept noul “rege androgin”.

Dumneavoastra ce credeti despre Stas Fedyanin?