Cuvintele acestui copil i-au facut pe teroristi sa nu-i omoare mama

Unele cuvinte pot schimba vieti omenesti. Uneori – o simpla vorba spusa la timpul potrivit – poate fi mai puternica decat un gest. Asa s-a intamplat si cu baietelul din imagine care a reusit sa-si salveze familia din ghiarele mortii.01-elliott_priorAtacul terorist din Nairobi a fost o lovitura pentru multi oamenii care au fost luati ostatici. Cativa dintre ei si-au pierdut viata fiind impuscati de teroristii care au semanat spaima intr-o cladire care era  frecventata de mii de familii si tineri.

02-elliott_priorInsa povestea lui Elliott Prio, un baietel de patru ani, a facut inconjurul lumii. Micutul a avut curajul sa se uite in ochii atacatorilor sai si sa le spuna: „Sunteti niste oameni rai! Lasati-ne sa plecam!”.

03-elliott_prior
Se pare ca vorbele sale i-au induiosat atat de tare pe atacatori incat acestia i-au lasat sa plece: atat pe el, cat si pe surioara si mama lui, care fusese impuscata in picior. Asta intamplat nu inainte ca teroristii sa-i dea baietelului un raspuns cel putin neasteptat: „Te rog sa ne ierti! Nu suntem monstri!”.

04-elliott_prior