Cel mai genial truc! Cum poti sa faci omleta fara sa spargi ouale!

Probabil ca pare de necrezut! Dar uite ca se poate sa gatesti omleta fara sa spargi ouale. Din zi in zi, pentru a zgudui normalul, bucatarii fac tot feluri de trucuri amuzante.

tnDar inventitatea in materie de mancare nu tine doar de cei mai iscusiti oameni in domeniu. Sunt multe persoane care cauta metode inedite de a-si prepara bucatele. Asa a facut si barbatul din imaginile de mai jos care a reusit sa prepare o omleta… fara sa sparga ouale. Bizar, nu?

omlet-0002Omul si-a dorit sa faca un astfel de preparat, si cum stia ca este o mancare grasa din cauza uleiului folosit, s-a gandit la o chestie de-a dreptul geniala care sa nu ii puna sanatatea in pericol. Si a gasit!

omlet-0003Primul pas a fost sa introduca oul in maneca unei bluze. Dupa ce a legat haina de o parte si de alta, a inceput sa agite continutul, astfel incat albusul si galbenusul sa se amestece. Apoi, el a pus oul la fiert si dupa ce l-a decojit a putut sa manace o omleta foarte sanatoasa si facuta foarte simplu, fara a mai murdari tigaile si farfuriile.

omlet-0004

2

 

omlet-0006

omlet-0007