Lungimea degetelor mainii poate spune ce fel de personalitate ai. Exista trei situatii in care degetele mainii iti pot indica tipul tau de personalitate: degetul aratator este mai lung decat inelarul, inelarul este mai lung decat degetul aratator sau cele doua degete au aceeasi lungime.

SONY DSC

1.Degetul aratator este mai lung decat inelarul

Daca ai degetul aratator mai lung decat inelarul, detii capacitati innascute de leader. Daca esti, in general, acea persoana careia ii place sa ia initiativa, sa propuna, cel care sparge gheata, se impune intr-un grup, este clar ca ai cea fundatie ce te ajuta sa fii un leader in toata puterea cuvantului.

2.Degetul inelar este mai lung decat degetul aratator

Persoanele care au degetul inelar mai lung decat cel aratator sunt cu adevarat adorabile si carismatice. Iti place sa flirtrezi sau ti se pare ca oameni flirtreaza adesea cu tine?

Esti o persoana foarte sociabila si nu ai nicio problema in a initia o discutie cu oameni pe care nu ii cunosti sau in a lua cuvantul in fata unui grup.

3.Daca degetul aratator si inelarul au aceeasi lungime

Daca cele doua degete au aceeasi lungime, esti o persoana cu excelente abilitati de comunicare. Esti acea persoana la care prietenii vin pentru a primi sfaturi si recomandari. Stii sa-i asculti pe ceilalti si ai intotdeauna un cuvant sau un sfat care sa ii ajute. Pentru tine, echilibrul in tot ceea ce faci nu este o problema. Oamenii tind sa depinda de tine.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar