Barbatul cu tibia de otel! Poate distruge trei bate de baseball dintr-o lovitura!

Mak Yuree, din Dakha, Bangladesh, este un renumit expert in arte martiale, care si-a petrecut aproape intreaga viata perfectionandu-se in peste 40 de stiluri de lupta, printre care si Varma Kalai (box indian).

Mak-Yuree

De asemenea, barbatul este recunoscut si apreciat in lumea intreaga pentru conferintele pe care le sustine despre meditatie, antrenarea mentala si dezvoltarea personala.

mak

Pentru cei mai multi, insa, Mak Yuree este doar barbatul care poate distruge bate de baseball cu tibia, dintr-o singura lovitura. De fapt, barbatul a si intrat in Cartea Recordurilor pentru performanta de a fi distrus cele mai multe bate de baseball (mai exact 3) dintr-o singura incercare. “Nazdravania “ sa este rezultatul a peste 20 de ani in care s-a antrenat lovind copaci al caror trunchi era infasurat in sfoara.

mak 3

Cum era de asteptat, performantele sale incredibile au ajuns si in fata medicilor, care au reusit sa stabileasca faptul ca Mak are mai multa masa osoasa in tibie decat o persoana obisnuita. Totusi, nu trebuie scoase din calcul antrenamentele chinuitoare la care barbatul se supune in fiecare zi si care i-au “tabacit” trupul.