Cine nu si-ar dori sa traiasca intr-o tara in care poate deveni milionar peste noapte. Exista o tara in care in fiecare zi, 1700 de oameni devin milionari.

milionari_devin_zilnic_tara

America este tara unor resurse de vaste de venituri şi a unei clase de milionari care depaşesc orice alta tara din lume – se pare ca aceasta va deveni şi mai mare.

Specialistii de la Bloomberg  un raport Boston Consulting Group, arata ca numarul americanilor care vor deveni milionari va creşte cu 1.700 in fiecare din anii ce urmeaza. Pana la finalul anului 2020, SUA vor deveni casa a 3,1 milioane de persoane din clubul select al milionarilor, care a crescut cu 2,4 milioane din 2010 pana in 2015. Astfel 1700 de americani vor deveni milionari zilnic.

[gads2]

In Statele Unite exista in present  opt milioane de familii americane cu active care valoreaza mai mult de 1 milion de euro, excluzand proprietatile şi bunurile de lux.

Un loc important in bunastarea americanilor il reprezinta moştenirile, un factor  in mentinerea creşterii financiare, potrivit unei cercetari a grupului Spectrum, o firma de consultanta citata de Bloomberg. Peste 73% din investitori cu varste de sub 50 de ani şi active de peste 25 de milioane de dolari au declarat ca moştenirea reprezinta factorul principal al succeslui lor.

Rezerva Federala a Statelor Unite sustine ca 75% dintre americani sunt niste ”luptatori”, in timp ce restul sunt considerati ”prosperi” – primii se lupta pentru a-şi depaşi veniturile anterioare in fiecare an, in timp ce cei din a doua categorie sunt capabili sa economiseasca şi sa acumuleze avere.[gads2]Sa fii milionar nu mai inseamna o realizare atat de mare in prezent: potrivit observatiilor Bloomberg, o avere neta de 1 milion de dolari astazi s-ar traduce printr-o putere de cumparare de 341.00 de dolari in 1980 sau de 45.000 de dolari la inceputul secolului XX.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Bizar