Soferul profesionist de masini de curse Nabil Karam a intratpentru a treia oara in Guinness Book of World Records (Cartea Recordurilor), in editia din 2017, pentru ca detine cea mai numeroasa colectie de modele de masini sport si diorame din lume.

mini-cars-collection

Nabil Karam, originar din Liban, a primit doua certificate din partea Guinness in timpul unei ceremonii care a avut loc miercuri la muzeul lui din orasul Zouk Mosbeh din Muntii Liban, potrivit unui comunicat emis de reprezentantii lui Karam.

La ceremonie au participat numerosi oficiali libanezi, printrei ei aflandu-se si ministrul interimar pentru Dezvoltare administrativa, Nabil De Freij, in calitate de reprezentant al premierului libanez Tammam Salam.

masini_unu

Impresionanta colectie a lui Nabil Karam cuprinde 37.777 de modele de masini si 577 de diorame, iar cifrele cresc in fiecare an. ”In urma cu douazeci si cinci de ani, am deschis un muzeu si acesta a crescut si a tot crescut. Este un mesaj care reiese din acest mic muzeu si se adreseaza tinerilor si noilor generatii, acela ca ne dorim ca urmasii nostri sa isi conduca masinile in siguranta”, a declarat Karam.

masimi_doi

Nabil Karam, cunoscut sub porecla Billy, a mai intrat in Cartea Recordurilor in 2009 si in 2011.

Muzeul  care ii poarta numele, Karam Museum prezinta o colectie impresionanta de modele de masini, avioane, barci si diorame, dar si figurine printre care se numara Lara Croft din Tomb Raider, Power Rangers, Superman si reprezentari din Razboiul civil din Liban si alte conflicte, mai arata sursa citata.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Auto / Moto