Noul SEAT LEON – model 2014

A treia generatie a modelului SEAT Leon, complet reconceput de la sasiu in sus, este gata sa impresioneze. Vine la pachet cu cea mai avansata tehnologie SEAT, pe care o gasesti de obicei in modelele de clasa superioara: sasiu de ultima generatie, sisteme de infotainment avansate si tehnologie full LED. Noul SEAT Leon sfideaza orice stereotip.

Seat-Leon_SC_2014_800x600_wallpaper_03

Liniile fine sunt atent trasate cu o precizie calculata si confera noului SEAT Leon un look special. Caroseria usoara cantareste cu 90 de kilograme mai putin decat cea precedent. Proportiile fine, grila trapezoidala in forma de fagure il scot in evident si il pregatesc pentru orice drum.


Prin utilizarea celor mai bune materiale, SEAT a reusit sa creeze o sculptura mecanica pe roti si a echipat-o cu cele mai noi tehnologii pentru a-ti garanta siguranta, buna dispozitie si confortul la drum. Am folosit doar materiale fine astfel incat suprafetele sunt placute la atingere. Butoane, taste de control si intrerupatoare – toate sunt plasate in mod intuitiv acoo unde ai nevoie de ele, iar bordul in doua nuante face ca totul sa para ca pluteste in aer, la indemana ta. Scaunele sunt joase pentru un feeling sportiv, oferindu-ti suficient spatiu deasupra capului.

Scaunele noului SEAT Leon vin in doua modele: standard si sport. In varianta standard, inaltimea scaunului poate fi ajustata pentru o pozitie ergonomica. Scaunele sport au contururi mai clar definite, oferind suport lateral pentru corp, in timp ce rigiditatea lor previne oboseala in timpul condusului.
Dupa ce am finalizat lucrurile esentiale ne-am aruncat un ochi si asupra detaliilor marunte, care fac mai placuta senzatia de posesor al noului Leon. Volanul imbracat in piele functioneaza ca un centru de comanda personal, detaliile de aluminiu ale usilor ofera masinii accente placute, iar cotiera sa poate inclina sau plia pe spate.