Opel Astra generatia K este cu aproximativ 200 kg mai ușor decât generația precedentă. Opel Astra generatia K vine cu numeroase dotări moderne, printre care faruri inteligente cu led și sistem multimedia avansat. 

Opel Astra K
Opel Astra generatia K

Noua generație Opel Astra K se bazează pe o arhitectură ușoară complet nouă, care fi animată  de motoare de ultimă generație. Designul suplu face ca noua compactă germană, Opel Astra generatia K, să arate mai atletic decât oricând. Pe scurt, noul Astra combină eficiența cu eleganța și mizează mult pe inovațiile în materie de siguranță și confort. Noul Opel Astra își va celebra premiera mondială la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt din această toamnă (17-27 septembrie).

Opel-Astra-K-fata
Opel Astra K

Noul Opel Astra K nu doar pare mai mic, ci chiar este mai mic. Cu o lungime totală de 4,37 metri este cu aproape cinci centimetri mai scurt decât predecesorul său. Cu o înălțime de 1,46 metri este, de asemenea, cu 2,6 centimetri mai mic. Evident, dimensiunile au un impact asupra aerodinamicii și eficienței, noul Astra K având un coeficient aerodinamic de sub 0.30. Dimensiunile sunt mai mici, dar atât spațiul, cât și confortul au crescut considerabil, conform declarațiilor oficialiilor.  În funcție de model și de nivelul de echipare, va fi cu până la 200 kg – dar cel puțin 120 kg – mai ușor decât predecesorul său. Arhitectura complet nouă a vehicului joacă un rol major în reducerea greutății. Fiecare componentă are un design compact și integrează materiale ușoare. Doar greutatea caroseriei a fost redusă cu 20 la sută, de la 357 la 280 kilograme. Măsuri suplimentare, legate de șasiu, au dus la încă 50 de kilograme reduse.

Opel Astra K
Opel Astra generatia K

Motorul 1.6 CDTI Opel Astra generatia K cu o gamă largă de puteri ce încep de la 95 CP acoperă oferta diesel, în timp ce 1.0 ECOTEC Turbo cu injecție directă (105 CP) este motorul pe benzină de la nivelul de bază. Punctul culminant din portofoliul de motorizări  este noul 1.4 ECOTEC Turbo cu injecție directă, o unitate cu patru cilindri, confecționată complet din aluminiu, care debuteză cu  145 CP pe Opel Astra generatia K.

Opel Astra generatia K: Format din 16 grupuri de LED-uri – opt pe fiecare parte a vehiculului – noile faruri IntelliLux LED®, cu matrice cu LED-uri, adaptează în mod automat și constant lungimea și distribuția fasciculului luminos la orice situație de trafic. În acest proces, sistemul funcționează împreună cu camera frontală Opel Eye. Imediat ce vehiculul iese din mediul urban, fază lungă este activată automat și rămâne așa. La viteze de 80 km/h, șoferii detectează obiectele de la marginea drumului cu 30 la 40 de metri mai devreme decât cu iluminarea convențională cu halogen sau xenon în faza scurtă Opel Astra generatia K.Opel Astra K Opel-Astra-K-fata interior-Opel-Astra-K faruri Opel Astra K

stopuri Opel Astra K
stopuri Opel Astra K
Opel Astra K
Opel Astra K

multimedia Opel Astra K

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Auto / Moto