MERCEDES SF1 Concept, o masina cu aspect de nava spatiala

MERCEDES SF1 Concept este in cautare de noi orizonturi la capitolul design. MERCEDES SF1 Concept este „livrat” pentru a produce reactii. In general astfel de aparitii au rolul de a da nastere discutiilor. Parerile publicului atunci cand apar tot felul de variante „hybrid”, „concept” sau cine-stie ce alta denumire, sunt obiectivul principal pe care producatorii auto il urmaresc.

mercedes-benz-sf1-final-concept-design-14-620x368

Pe baza parerilor voastre se construiesc viitoarele masini, care in mod firesc trebuie sa fie si placute publicului pentru ca intr-un final sa fie si vandute. Un astfeld de caz este si MERCEDES SF1 Concept un concept care cu adevarat pare SF la prima vedere, dar care intr-un final prefigureaza viitoarele tendinte pe care nemtii le urmaresc.

Steel Drake presents his new Mercedes-Benz SF1 Concept Car. The sportscar of the future comes with a very edgy concept, working with lots of panels, that result in an overall strong visual concept and look. Presented in various colors and locations, the all black version seen here above, certainly transports the message the best.