Desprinsa parca dintr-un film stintifico-fantastic, BMW Motorrad, motocicleta electrica a contructorului german, care aniverseaza astfel 100 de ani de la infiintare, este capabila sa se mentina singura in echilibru si face inutila purtarea castii sau a costumului motociclist.

motorrad_cinci

Motorrad Vision Next 100 va dispune de un sistem de autoechilibrare care o va mentine pe doua roti indiferent ca este in miscare sau ca stationeaza. Motocicleta BMW va permite astfel celor

pasionati de motociclism, chiar daca sunt incepatori, sa se bucure de senzatia de libertate absoluta.

motorrad_doi

Conceptul de motocicleta a viitorului gandit de catre constructorii germani de la BMW, va face inutila casca si costumul de protective pentru motociclisti.

motorrad_patru

Motociclistul  va purta doar un vizor care va functiona ca un display smart pe care vor fi activate comenzile motocicletei. Schimbul de informatii dintre motocicleta si pilot se face in principal prin intermediul vizorului smart.

Acesta mareste substantial campul vizual al pilotului si asigura, pe langa protectia de vant, si accesul la informatii importante ce sunt proiectate direct in campul vizual atunci cand este nevoie de ele. Motorrad BMW este dotata si cu un sistem de pilot automat.

motorrad_trei

Motocicleta avangardista de la BMW va produce zero emisii poluante, producatorul german subliniind ca propulsia viitorului este exclusiv electrica.

motorrad_unu

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Auto / Moto